VIEW

READ MORE

Marketing bureau Oosterhout

Marketing bureau in Oosterhout werkend aan branding

Meer weten?

Kom direct met ons in contact en maak een afspraak.

Wij kunnen jou helpen om jouw bedrijf een frisse, nieuwe look te geven. BRANDBITS® is een creatief bureau gericht op het creëren van elegante, krachtige en tijdloze identiteiten.

Digitaal marketing bureau in Oosterhout

BRANDBITS®, is een marketing bureau in de buurt van Oosterhout. Met ons team van creativelingen, marketeers en strategen helpen wij ondernemers en hun merk naar een volgend niveau. Met een maatwerk aanpak is het ons doel jouw merk te laten groeien binnen de digitale wereld. Onze diensten branding, website, content en marketing dragen bij het behalen van jouw doelstellingen. Van een toenemende merkzichtbaarheid tot het werven van nieuw personeel. Jouw vraagstuk is een uitdaging voor ons als marketing bureau vlakbij Oosterhout. In onze samenwerking werken we toe naar de stip op de horizon. Hierbij beginnen we met de basis van jouw merk; branding en de daarbij behorende merkstrategie.

Bekijk
onze cases

Een strategie om te groeien

Wie wil groeien moet een solide fundering hebben. De basis is alles bepalende voor het te behalen succes. Uiteraard spelen jouw doelstelling hierin ook een belangrijke rol. Want zonder die stip op de horizon zal een koers bepalen moeilijk gaan. Dit zijn stuk voor stuk onderwerpen die we samen bepalen in de merkstrategie. Als marketing bureau naast Oosterhout hebben wij met vele bedrijven dit traject doorlopen. Een intensief traject waar wij energie van krijgen! De merkstrategie bestaat uit drie onderdelen en vormt de basis van jouw merk. Het is het kader waar binnen we gaan werken. Binnen de merkstrategie bepalen we de merkidentiteit, visuele identiteit en het communicatieconcept. Van het vaststellen van de merkwaarden tot aan het bepalen van de huisstijl. Wat ons betreft is dit de eerste stap naar een sterk merk. Wanneer jij dit (al) op orde hebt kunnen we door naar stap twee.

Jouw marketing bureau in Oosterhout voor website en content

Nadat de fundering is bepaald gaan we door met de ontwikkelen van alle middelen voor het merk. Denk hierbij aan visitekaartjes, brochures en briefpapier. Maar nog belangrijker zijn de digitale middelen die wij als marketing bureau vlakbij Oosterhout kunnen ontwikkelen. De website of webshop zijn hiervan een voorbeeld. Een van de tools die als lead generator moet gaan werken voor jouw merk. In de ontwikkeling van de digitale middelen is het van groot belang dat we, net als in de merkstrategie, de doelgroep centraal zetten. Zij zorgen er tenslotte voor dat jij een rijk belegde boterham hebt. Daarom hanteren wij onze maatwerk aanpak. Deze aanpak bestaat altijd uit dezelfde drie stappen, voor elk van onze services. Begrijpen, bouwen en groeien. Als marketing bureau in Oosterhout vertellen we je hier graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lovende woorden

van klanten

We scoren een 4,9/5 bij onze klanten

Groeien doen we samen

Wellicht is het je al opgevallen, maar binnen de samenwerking willen en moeten we ook echt samen werken. Jij bent de expert binnen jouw markt. Jij weet alles over jouw doelgroep. Deze kennis moeten samenbrengen met onze expertise op het gebied van marketing. Want wij willen van jouw merk een succes maken. Wij geloven er heilig in dat jouw succes uiteindelijk ook ons succes zal zijn. Samen bouwen wij aan jouw merk, bit by bit. Gedreven door onze gezamenlijke passie voor marketing & design, helpen jou en jouw merk online én offline naar een hoger niveau.

Merkstrategie brainstorm BRANDBITS

Wat is jouw uitdaging?

Vertel ons over je uitdagingen. We helpen je graag bij het realiseren van je merkdoelen.

Rik Mulder - BRANDBITS

Contact ons

Reduitlaan 27

We scoren een 4,9/5 bij onze opdrachtgevers

Vertel ons meer over jouw project

Wat is je budget?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.