VIEW

READ MORE

Social content

Verbindt, inspireer en activeer jouw doelgroep. Met social content creëer je de juiste merkbeleving. 

Social content voor gemeente Moerdijk

Bouwen aan jouw merk met social content

Zichtbaarheid creëren via jouw Facebook, Instagram of LinkedIn pagina zonder content is natuurlijk een onmogelijke zaak. Voor veel ondernemers is het plaatsen van berichten op sociale meer een ‘moetje’ dan dé manier voor het verwerven van nieuwe opdrachtgevers. Dit hoeft natuurlijk niet het doel te zijn. Social content kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. 

Social content biedt niet alleen een aanwezigheid op sociale media, maar een strategische benadering van content creatie die jouw merk laat opvallen en een betrokken community opbouwt. Aan de hand van een uitgebreide intake ontwikkelen we een contentkalender en op maat gemaakte visuals welke aansluiten bij jouw merk. 

Social content voor Lorenz
Social content voor Jamoneria

Social content afgestemd op jouw merkidentiteit

Welk bedrijf wil het nou niet dat zijn content viraal gaat? Dat die éné post direct het gewenste effect oplevert. Social content heeft een groter doel dan dat. Het is onderdeel van jouw merk-en of digitale strategie. Binnen social content ontwikkelen we samen een effectieve social media-strategie om (potentiële) klanten te informeren, te boeien en te overtuigen om jouw producten of diensten af te nemen.

Maar dit is geen eenvoudige taak. Elk bedrijf heeft een unieke merkidentiteit en moet daarom een strategie ontwikkelen die deze identiteit optimaal weerspiegelt. Eén ding is zeker: een juiste balans vinden het type content is essentieel. 

Welke content spreekt mijn doelgroep het meeste aan?

Voor welk doel zet ik social content in?

Wat zijn je Unique Selling Points?

Kan jij antwoord geven op deze vragen? Nee? Geen probleem. Wij helpen je graag om hier samen antwoord op te geven. 

Cases met
merkbeleving