VIEW

READ MORE

Website

Meer dan een online visitekaartje. Jouw website is de vertaalslag van jouw merkidentiteit. Een website die inzicht geeft en mogelijkheden creëert. 

Een website voor een unieke digitale ervaring van jouw merk

Vandaag de dag gaat veel digitaal. Bijna alles wat we doen, doen we online. We communiceren sneller en makkelijker dan ooit te voren. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Binnen de digitale wereld speelt jouw website een belangrijke rol. Het platform, een website of webshop, is vaak het allereerste contactpunt dat een potentiële klant heeft met jouw bedrijf. So, let’s get it right!

Een klantgerichte, volledig modulaire webervaring ontwikkelen, dat is waar wij naar streven. Een webdesign gericht op jouw doelgroep en in lijn met jouw branding. Onze gebruikersgerichte benadering, de inzet van UX/UI-methodes en een responsief webdesign helpen om jouw bedrijf te laten groeien en de ervaringen van jouw gebruikers te ontwikkelen. 

Website gemaakt voor Cuba Accommodations
Website gemaakt voor Souk Tajine

Een website op maat; snel, flexibel en een tof design

Een website is een van de grootste troeven van jouw merk. Het is de digitale toegangspoort tot jouw bedrijf. Binnen onze web-oplossingen creëren we unieke oplossingen. Met een doordacht plan en de juiste hoeveelheid creativiteit streven wij ernaar om digitale ervaringen te bouwen en te optimaliseren. Dit doen wij altijd vanuit het oogpunt van jouw doelgroep. Hierin houden we vast aan één uitgangspunt: we hebben slechts 15 seconden om de aandacht te trekken. Als we deze eenmaal hebben gevangen, dan hebben we een leven lang om die vast te houden.

Ons creatieve team neemt de touwtjes in handen op het gebied van design en gebruiksgemak. Voor de technische ontwikkeling van de website maken wij gebruik van WordPress en/of Webflow. En dat is niet voor niets. Meer dan 60% van de websites maakt gebruik van deze content management systemen (CMS). Een techniek die continue in ontwikkeling is en daarnaast op vrij simpele wijze door jou zelf te gebruiken. Hierdoor ben je flexibel en blijft de website up-to-date met de laatste ontwikkelingen. Verhoog jouw online resultaat én val op met jouw website.

Krijgt de bezoeker de juiste beleving mee?

WELKE FUNCTIES ZIJN ESSENTIEEL VOOR MIJN DOELGROEP?

HOE KAN IK MIJN website OPTIMALISEREN VOOR EEN SOEPELE GEBRUIKERSERVARING?

Kan jij antwoord geven op deze vragen? Nee? Geen probleem. Wij helpen je graag om hier samen antwoord op te geven. 

Cases met
merkbeleving