VIEW

READ MORE

Reclame­bureau in Roosendaal

Reclamebureau in Roosendaal heeft overleg met designers over visuele identiteit

Meer weten?

Kom direct met ons in contact en maak een afspraak.

BRANDBITS® is een klein reclamebureau gevestigd in het zuiden van Nederland vlakbij Roosendaal. Wij geloven in branding die eerlijk is in zijn aanpak en duurzaam in zijn uitvoering. Een brandingbureau dat klein maar machtig is.

BRANDBITS® het reclamebureau bij Roosendaal

We werken nauw samen met onze klanten om hun doelen te bereiken en een strategie te ontwikkelen die bij hen past. We zijn wendbaar en snel, terwijl we nog steeds de creatieve kracht en het vertrouwen hebben om grote projecten aan te pakken. Wil jij met ons aan de slag? Neem dan contact op!

Bekijk
onze cases

Reclame die werkt

Reclame moet voor jou werken en branding moet voor jou spreken. En dat is juist de kracht. Wij geloven erin, als reclamebureau in de buurt van Roosendaal, dat branding dicht bij de kern van het merk moet blijven. Het moet een verlengstuk zijn van de kern van het bedrijf. Dit bereiken wij door een merkstrategie te ontwikkelen voor jouw merk. En nee, hier zijn geen zware strategische sessies voor nodig, maar juist informele gesprekken. Op deze manier leren wij jou en jouw merk het beste kennen. De merkstrategie is bij ons als reclamebureau vlakbij Roosendaal pas de eerste stap in de ontwikkeling van een nieuw merk. Uiteraard is dezelfde aanpak van toepassing op bestaande merken. Binnen de merkstrategie vallen namelijk drie onderdelen. Dit zijn de merkidentiteit, visuele identiteit en de verbale identiteit, ook wel de het communicatie concept. Benieuwd wat dit inhoud? Wij vertellen je er graag meer over in een vrijblijvend gesprek.

Los je merkpuzzel op

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van branding vanaf het begin, van logo-ontwerp en naamgeving tot verpakking en tone of voice. We bieden one-stop-shop branding-oplossingen voor alle behoeften van onze opdrachtgevers. Ons doel is om een merk te ontwikkelen met een goede fundering (de merkstrategie) voor jouw merk. Als reclamebureau werken wij met een vaste aanpak. Wij geloven erin dat het merk uit verschillende bouwstenen bestaat, of zoals wij ze noemen bits. Elke bouwsteen draagt bij aan de ontwikkeling van jouw merk. Denk hierbij aan interne branding, content marketing, copywriting en alles wat bij branding komt kijken. Samen bepalen we het plaatje en zorgen dat de puzzelstukken binnen jouw branding vraagstuk op de juiste plaats komen.

Lovende woorden

van klanten

We scoren een 4,9/5 bij onze klanten

Op maat gemaakt merkoplossingen door ons reclamebureau in Roosendaal

Maatwerk is onze vaste aanpak. Geen een merk is hetzelfde. En wij als reclamebureau uit Roosendaal kunnen dat weten. Hoe dichter wij bij de normen en waarden van jouw bedrijf blijven hoe sterker het merk zich zal ontwikkelen. De doelgroep ontvangt het bedrijf ook op deze manier, een belangrijk aspect om niet uit het oog te verliezen. Een branding of rebranding moet het vertrouwen, enthousiasme of de nieuwsgierigheid bij de doelgroep vergroten. Een uitdaging die we samen aangaan, tenminste als jij met ons aan de slag gaat.

Reclamebureau in Roosendaal in overleg voor merkactivatie
Reclamebureau rondom Roosendaal heeft een brainstorm voor de merkbeleving

Jouw merk verdient de juiste branding

Wij leren jou en jouw merk graag beter kennen in een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin kijken we wat er nodig is om het nieuwe merk op te zetten of een bestaand merk nieuw leven in te blazen. Dus wacht niet langer, want jouw

Wat is jouw uitdaging?

Vertel ons over je uitdagingen. We helpen je graag bij het realiseren van je merkdoelen.

Rik Mulder - BRANDBITS

Contact ons

Reduitlaan 27

We scoren een 4,9/5 bij onze opdrachtgevers

Vertel ons meer over jouw project

Wat is je budget?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.